Oct 25, 2012, 3:17 PM

Не тъгувай, море 

  Poetry » Other
652 0 0

Не тъгувай, море

 

Виждам морето посърнало -

сякаш тъгува за мен.

Вълни тичат забързани,

следват ме като ден.

 

Вятър косите ми вее,

мисъл красива лети.

Плясък на гларус в морето

се влива в моите очи.

 

Гласове на чайки кресливи

като тътен в морето кръжат.

Какво ли са видели,

че полетът им е тъй лековит?

 

Щастлива като капка безкрайна,

една вълна пак ме зове.

При теб забързана тичам,

не тъгувай за мен, море!

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??