Mar 16, 2011, 8:43 PM

Не виждаш ли? 

  Poetry » Love
1064 0 2

Не виждаш ли?

  Като тебе сладка,
  обидена и тъжна
  почти догадка,
  на никому длъжна,
  защо всекиму даваш своя частица?
  Нима не виждаш слова,
  като всеобща матрица,
  да взимат това,
  което се нарича
  с една дума - любовта?

С. Александров

© Сергей Александров Abi G All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??