Jan 30, 2009, 5:49 PM

Не вярвам вече в теб! 

  Poetry
868 0 9

 

                                                                                 Приятелко, имай сили! 

Върнах се.

А част от мен я няма.

Всъщност от моето сърце.

Роди се три килограма,

моето малко момче.

Отиде си.

Без да го прегърна.

Да го назова по име,

да вкуси любовта.

Колко мъка,

колко болка!

Господи!

Само една майка знае това.

Върнах се

и част от мен я няма.

Всичко добро погребах

в онзи тъжен ден.

Изчезнах.

Безвъзвратно.

Вече ме няма.

Боже, не вярвам,

вече и в Теб!

 

Моля, не поставяйте оценки!

http://www.youtube.com/watch?v=rO8JWbG6bVw

 

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??