Mar 1, 2014, 6:44 PM

Не вярваш 

  Poetry
644 0 0



Не вярваш във мен и думите ми обличаш в съмнение...
Не вярваш и ме гледаш, сякаш съм извършил престъпление...
Защо? Да не би да съм дал повод в мен да се съмняваш?
Винаги бил съм тук, независимо от това, дали ме раняваш...

Смял съм се с теб и си видял неща от мен, които никой не е виждал...
Заради теб съм и плакал, когато с думите си без да искаш си ме обиждал...
Но сега отказваш да вярваш на човека, който винаги те е гледал в очите...
И без повод наказваш, и с думите си сякаш шамаросваш ми страните...

Удряй, наказвай ме заради всичките ми допуснати грешки!
Може би, един ден ще разбереш всичко, когато те срещна...
Ще вдигна очи и без да казвам нищо, ти вече ще знаеш.
Ще видиш всяка истина в тях, и че не си ми повярвал ще се покаеш...

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??