Oct 31, 2007, 11:34 AM

Не закъсняхме 

  Poetry
891 1 34

Не е ли късно, че се срещнахме?
Съдбата ли така реши?
Ръце със обич си подадохме
и сляхме нашите души.


Приятелството ни – красиво нека е!
За цял живот – до старини.
Дори и в други необятности,
такива бъдем – аз и ти.


Не закъсняхме. С теб сме истински.
От плът и кръв. И доброта.
Усмихвай се! До теб съм... винаги!
Избрах... Нарекох те... Съдба!


© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??