Jun 15, 2007, 9:45 PM

Не заслужаваш  

  Poetry
584 0 2

Кой беше ти?
Най-голямата илюзия.
Какво ти сторих?
Просто те обичах.
Защо ми го причини?
Защото си мислиш, че
всички сме подли, като теб.
Не заслужаваш миг покой,
не заслужаваш обичта.
Любовта не познаваш,
Доброто не оценяваш,
Нежността ми на боклука хвърли.
Не заслужаваш щастлив да си,
щом не знаеш какво е
щастие да дадеш.
Всичко исках да ти дам, а ти -
захвърли го, като ненужен парцал.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??