Oct 2, 2012, 1:17 PM

Не знаеш ли, че те обичам? 

  Poetry » Love
929 0 2

Отново гледам синьото небе,
то скри те в своите прегръдки,
а ти отново щастлива бе,
момиче, облечено в усмивки!
Ах, небето и ти сте толкова красиви,
да бяхте само мои във този миг,
тогава бих преживял дните сиви.
Вървейки до мене твоят лик,
бих изживял радостите и болките,
мечтите и всички трудни часове,

както и фалшивите приятелства
и усмивките на моите врагове.
И може би в капчиците дъжд си с мен,
но ти не знаеш ли, че те обичам?
Родил съм се, за да мога някой ден
във стихове любовта си да изричам...
Има те на този свят, за да не съм студен,
завинаги на тебе се обричам!
Няма никой от нас да бъде наранен,
нима не знаеш, че те обичам?...

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??