Feb 14, 2013, 4:53 PM  

Не зная 

  Poetry » Love
754 0 4

 

 

 

В едно писмо с послеслов

ти ме питаш дали те обичам.

Аз не зная какво е любов

и не мога до гроб да се вричам.

 

Стискам в шепа трошички тъга.

Докога? И къде ще ги пръсна?

Непрестанно се губя в нощта

и не зная дали ще възкръсна.

 

И оставям след себе си

само стихове... недовършени.

Как да те поканя да влезеш?

Имам само врата... без къща.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Юлия Барашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??