Jan 10, 2014, 11:21 AM

Небе 

  Poetry » White poetry
618 0 5

               Небе

 

Камбана стърже небето.

Звездите като остри зъби

хапят спомени...

Луната еднооко се оглежда

в разширените зеници

на втораченото минало...

 

27.11.2013.

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??