Sep 17, 2015, 10:21 PM

Небесни куплети 

  Poetry » Other
423 0 5

Небесни куплети

 

В утро ведро внезапно замина.
С наметало – звездици смирени
и обувки от облаци сини.
Вледенени са буйните вени.

Оттогава живея насъне.
Машинално по пътя си крача.
Моля вятъра да те прегърне.
А целувките пращам по здрача.

Тази нощ придохождаш на пръсти.
Зрънце слънце в очите ти свети.
Дълго тъна в ресниците гъсти.
Ти ми шепнеш небесни куплети.

 

 

 

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??