Jul 1, 2008, 3:41 PM

Небето се разтваря 

  Poetry
1152 0 3

 

 

Небето се разтваря като длан

(дете, по което кацат гълъби)

и ситен дъжд и цвят на люляк

по топлата земя се сипят.

В която стъпките блестят,

а аз пристъпвам боса.

Ухае роклята на дъжд,

на обич и очакване.

Очите ми са мокри птици,

целуващи се край комините.

© Николина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??