Mar 3, 2010, 5:37 PM

Недей! 

  Poetry
455 0 1

Не ми се живее във спомени,
оставят в сърцето ми белези.
Боли го жестоко от истини,
изричани по време на залези!

Не ми подарявай от розите,
цъфтящи по прага на ада.
Забиват се в мене бодилите
и карат душата да страда!

Недей ме лъжи, че сме истински.
Кажи го, аз и ти сме измама!
Нарисувай ме пъстра във мислите.
Илюзия, но в нея сме двама!

Сълзите само ще взема...
защото са падали в рая!
Ангели плакаха с мене...
пропит е с тях пътят към края...

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Звучи някак болезнено,толкова истински преживяно!Трогва и то толкова силно!
Random works
: ??:??