Недей в живота ми да идваш пак,
не знаеш колко време трябваше, да те забравя!
...Така и не успях - сега върви,
от тебе искам само спомен да оставя.
Недей в живота ми да идваш пак!
Моля те, не идвай, не звъни!
Не искам и по моите стъпки да вървиш,
остави поне в душата ми да отболи!
Недей в живота ми да идваш пак!
Моля те - не мога да ти заповядам!
"Обичам те" - нали така твърдиш,
защо тогава караш ме да страдам?!?!
© Адриан Иванов All rights reserved.
Но тъжно ,че не искаш до себе си любовта.
Само да си говорите дори,вълшебства да си подарите.
Да се смеете и с доброта и свобода да се топлите.