Jun 3, 2019, 12:43 AM

Недей да криеш ... 

  Poetry
455 3 2

Недей да криеш нищичко от себе си

във спомена и закъснелите сълзи.

Животът сън е ! И сега е времето

да се събудиш. Смъртта още спи.

 

И още Писаното можеш да преписваш,

но само туй, което не боли.

Не се страхувай да засееш Истината

на Миналото във дълбоките бразди...

 

И да послушаш гласа на сърцето,

да разгадаеш за какво тупти...

Недей да криеш нищичко от себе си

пред Огледалото на неизречени мечти...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тук може да прочетете стихотворението на фона на клипчето ми:
    https://www.youtube.com/watch?v=8toPLyblDLA&t=3s
  • "Недей да криеш нищичко от себе си
    пред Огледалото на неизречени мечти..."
    Вдъхновяващ финал. Поздравления!
Random works
: ??:??