Dec 27, 2007, 5:16 PM  

Недей ме пита! 

  Poetry » Other
933 0 27

 


Недей ме пита - мигличка обърнах,

затуй сълзят очите ми безумно.

Недей ме пита - Северняк прегърнах,

затуй треперя, като лист, безшумно.

 

Не ме поглеждай! Бях красива,

затуй откъснаха ме като билка, рано.

Не ме оглеждай! Бях и горделива!

Затуй останах без приятели отрано.

 

Не ме прегръщай! Всичко си заслужих.

Нима остана нещо да загубя?!

И остави ме вече! Аз урока си научих,

затуй сега греха си ще изкупя.


© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??