Dec 30, 2005, 12:26 PM

НЕДЕЙ ПИТА... 

  Poetry
1006 1 8

Недей се рови в миналото ми,
за стари любови недей ме вини,
недей пита кого съм обичала,
сега съм твоя, просто ме вземи.
Недей пита кого съм прегръщала
и колко ласки преди съм раздала,
нали сега обгръщат теб ръцете ми,
да милвам тебе съм избрала.
Недей пита кой е вкусвал устните ми
и от тях е отпивал любовен нектар,
към теб сега са други чувствата ми
и теб целувам с друга  жар.
Недей пита какво си за мен,
а погледни  във моите очи,
те огледалото са на душата...
там истината ще откриеш ти.
Огледаш ли се в тях ще разбереш,
че ти си моята любов голяма,
за мене съществуваш само ти,
за друг в сърцето място няма!

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??