Април е шестнадесети,
в единадесет без двайсти,
а аз уморена звъня на феномена.
Каза скучна била съм,
ни в леглото добра съм,
но обичал ме силно,
щот обличам се стилно.
А аз решена да бия,
скришом мисля и пия,
как детето жена става,
надали ще е с много помада.
Интереса аз мигом отключвам,
щом на теми различни превключвам,
щом сърцето ломоти, дето мозък работи.
А когато разтворя и тяло,
ах, дано е за ласки зажадняло,
а не от треска премаляло,
То тогава животът започва
да расте в по-друга почва.
И пониква там стройно, красиво
нещо масивно, но все пак чупливо,
Това е установено на април шестнадесети
В единадесет без дваисти.
© Сара Валентинова All rights reserved.