Sep 26, 2008, 6:01 PM

Недомогнат светоглед 

  Poetry
492 0 5

 

Недомогнат светоглед

 

Да слушам плясъка на времето,

да се разбива в камъни от дни.

Да чувствам сладката възбуда,

стъпвайки във девствения пясък,

мит милиони пъти от безкрайната

вода на чистото.

Да гледам Слънцето в очите -

без да ме боли.

Да тровя въздуха с тютюн -

спокойно седнал някъде...

Почивам си за малко и си тръгвам.

Отивам да събудя мъката си с... музика...

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??