Dec 5, 2018, 9:21 AM

Недопита 

  Poetry
530 5 8

С разранени от път нозе

рита вятърът вън тишината.

Притаен, в полумрака спи

живот в недопитата чаша.

 

Опитвам да стопля с дъх

по стъклата рисунките скъпи,

гравирани преди съмване

от леда и любимите пръсти.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??