Jul 5, 2011, 7:23 PM

Недопушена цигара 

  Poetry » Love
680 0 1

Недопушена цигара

 

Недей да търсиш само в мен вината,

аз за всичко си платих!

За грешката, за слабостта, за болката,

която на теб ти причиних!

 

Да простиш те молих много пъти,

отново с мен да бъдеш,

но ти по чувствата ми ме настъпи

и пожела да си отидеш!

 

На свой ред плащам с цена висока,

с устни бели  пресъхнали!

Със съдба към мене тъй жестока,

с очи от тъгата повехнали.

 

Платих си за теб не двойно, а тройно

с всяка сълза от сърце!

А сега оставам недопушена цигара

в твоите решаващи ръце!

© Дияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??