Jan 27, 2013, 10:52 AM  

Недопята 

  Poetry » Other
517 0 9



Птиците са звуци,
музика одухотворена,
която не може
в клетка да стои.
Литнала в простора,
на дъжда припява,
с вятъра танцува,
окрилена
от слънчеви лъчи.
Песните са птици
в синевата полетели,
глас извили,
преследващи мечти.

Върху дланта ми

танцувайки,
перце се спря –
част от песен
недопята…

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??