Nov 27, 2008, 12:50 PM

Недоразбрани 

  Poetry » Other
641 0 6

Недоразбрани


С пелерина черна като на нощта

и блясък лунен във очите,

призовавам майката земя

да открие силата на нас - сестрите.

 

Ще се скрием тихо от света,

мистериите стари да разкрием,

начало да дадем на своите дела,

заклинанията си в мъгла магична да обвием.

 

Искаме любов и щастие да ви дарим,

всеки сам да сбъдне своята мечта,

от знания и сила да горим,

да покрием с изобилие света.

 

С метлата прага пак ще пометем

и злото ще държиме настрана.

Омайни билки пода пак ще постелем

и късмет ще влеем ний във вашата съдба!

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??