Nov 1, 2009, 9:01 PM

Негаснал пламък 

  Poetry » Love
1003 0 4

Ако в очите ми угасне

последният негаснал пламък,

лицето ти - звезда най-ясна -

в съня ми искам да остане!

 

Любима, имам тебе само

и твоите очи красиви!

През тях ще гледам към безкрая:

там трепкат пламъчета живи

 

и там душата ми отлита

ведно с лиричното видение -

да бъде радостна, честита

в пресветъл миг на вдъхновение!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??