Jan 13, 2019, 11:19 PM

Неизказани думи 

  Poetry
661 3 7

Неизказани думи

по неписани друми

с тихи стъпки в съня ми вървят.

Все по-ясно ги виждам,

все по-силно ги чувам

и в съдбата ми търсят път.

Знам, отново наяве

в стиха ще ме срещнат

и ще искат да кажа "да".

Неизпята отдавна/ мечтите ми/ песен

искат да я изпеят сега.

И на танц да поканя

истини премълчани

в съня ти

на топлия праг...

Запомни ги,

събудиш ли се

ще познаеш

на сълзата ми стария бряг...

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??