Jun 19, 2006, 11:49 PM

Неизвестната смърт 

  Poetry
606 0 1

      Неизвестната смърт


Тя идва тихо, спокойно и...
БУМ! Отнася те там.
Къде?
И аз не знам. И ти не знаеш.
Никой не присъства от там.
Дали тя добра е?
Пак не знам!
Мислим, че е лоша, но... дали?
Може би ни води към
нечии светли врати,
към някои добри светове,
където не существуват
омраза, лъжи, зверове.
Но, ако отидем при дяволи лоши?
Какво ще правим тогава?
Не знам! И помощ няма.
Никой не се е върнал от там.
Но дали тука не е ключа?
Сигурно е хубаво и затова никой се не връща?
Ами... не знам...
И точно тук е бедата голяма,
че нищо не знаем
и живеем в неизвестности страшни,
където има само
кръв и убийства по днешните улици прашни.
Но какво да направим сега...
Какво ли е... Там?
Ами... НЕ ЗНАМ!

© Ани Ракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ми добре! Оценка няма да поставям. Но на тия години е по-добре да насочиш усилията си към по-позитивни мисли!
Random works
: ??:??