Nov 14, 2015, 6:50 PM

Нежен път 

  Poetry » Love
345 0 0

                                                        Нежен път

 

 

Скитам по нежният път на нашите чувства.

С ръка докосвам ласките топли.

и ничия ръка за друга нежност не ще докосне

самият теб насън или на яве.

Обсебващ егоизъм.

Не лудост за стъпките към любимия.

Посивелия образ и светлата усмивка,

докоснали пулса тревожен.

И ритъмът ускорен  и гласът меден,

упоени от незабрава на сладкия вкус.

      Безоблачна радост да те следва в спомена

и в твоя сън.

      Да разказва тихо за чувствата святи.

и никога да не залязва звездата любовна.

В своята вечност да се облича в одеждите

на вечерница и зорница, водейки щастливите

само по двама по пътя на своите чувства.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??