May 22, 2017, 9:41 PM

Нежност 

  Poetry » Love
988 3 27

Сгушена до мен, притихваш

и потъваш в сладък сън!

И на сън ми се усмихваш!

Тихо, тихо е навън...

 

Милвам те, носле допряла

нежно в моето лице –

топла, женствена и бяла,

но с душата на дете!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??