Sep 6, 2013, 11:25 AM

Нека 

  Poetry » Love
676 0 2

Нека да дойде добрия вестоносец

и бликне руен дъжд, чиста сълза,

аз свободна да се рея в небесата,

а там да има слънце и цветя.

Нека с приказни песни да осъмвам,

да не мисля за обикновените неща,

дори за хляба си насъщен,

да нося теб, звезда на любовта.

Нека си дори и среброкоса,

но зная, че ти си моята съдба,

а аз -  твой идолопоклонник,

с обич те прегръщам, пресвета!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??