Щаслив ли си, мили, с нея сега
в тоз кръговрат от красива лъжа?
Бездна дълбока лежи между вас,
жаден за обич си, както и аз.
Няма да срещнеш там любовта,
макар неусетно - стопила се тя,
но тука в моята нежна душа
пазя за тебе жива искра.
С целувки ще стопля студените длани
и с нежна прегръдка ще пазя съня ти.
Ела, ще забравиш, че бил си нещастен,
нека направим живота прекрасен!© Мария All rights reserved.