Apr 5, 2006, 11:55 AM

Нека няма път към теб 

  Poetry
670 0 4
Не идвай в паметта ми!
Мъничка поне ме съжали.
Дори да те зова за помощ,
глух за гласа ми бъди!
Далече, както до сега
си остани..
Не прекрачвай моя праг!!
Да няма светлина,
да няма мрак...
Не идвай в мойта памет!
Не обещавай нищо,
нито вечна обич,
всички пътища към
теб ме мамят...
Дори на сън
да шепна твойто име -
не откликвай,
не говори...
Остани си лед
и нека няма път към теб...

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??