Apr 7, 2009, 8:44 PM

Нека ти кажа... 

  Poetry » Love
1315 0 2

 

 

НЕКА ТИ КАЖА МОЯТА ТАЙНА

 

Тази нощ ще оставя отключен

Храмът на моите мечти

Ела и влез но не чукай

Тихичко вътре поспри

 

В преддверието ще те чака

Гордостта ми – моят страж

Но ти към нея не поглеждай

Все едно че е мираж

 

Завий по коридора вляво

И в олтара погледни

Там е всичко в бяло

И може да те ослепи

 

Там изпращам вечер моите мечти

И във бяла рокля преоблечена

Идвам тихо там в съня

Да им се порадвам да ги оцветя

 

Можеш после да си тръгнеш

През вратата на моята душа

Или да останеш и да ме прегърнеш

За да мога сълзите да пресуша

 

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??