Aug 23, 2007, 10:52 PM

Некролог на една любов 

  Poetry
1596 0 4
На пети ноември,
 в деветнадесет часа,
  2007 година,
преливаща от сила,
но ранена от лъжа
ЛЮБОВТА НИ
без "СБОГОМ" загина.
Престана да гори един стихиен огън,
една любов изстрадана, неизживяна,
изпълнена с обещания и клетви много.
Една любов отвори две дълбоки рани.
И ние няма никога да я забравим!
Във нас тя вечно ще живее.
Поклон пред любовта голяма!
Позор за хората, отрекли се от нея!...

© Албена Купенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??