НЕОБРАТИМОСТ
След бурята небето се усмихва
като наивно, мъничко дете,
което търси своите близки,
протегнало безпомощно ръце.
Ще минат дни, сезони и години,
детето ще е старец белобрад.
След буря пак небето ще се смее,
а старецът ще иска да е млад.
След всяка буря идва ведро утро.
След всяка младост - старостта.
Природните закони се повтарят.
Не се повтаря само младостта...
© Иван Иванов All rights reserved.