Feb 10, 2007, 8:25 PM

Необяснимо... 

  Poetry
815 0 4

Ти! Да ти ме караш да летя!

Ти ми сбъдваш всяка мечта!

Ти и само ти ми показа любовта!

Ти! Ти и твоята красота…

Ти  и твоята доброта…
Tи………..ти си единствена!

© Симеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??