Feb 8, 2013, 11:13 AM

Неозаглавено 

  Poetry » Love
492 0 0

Искам днес усмивка да ти подаря,

искам днес да бъдеш ти щастлива,

искам от небето да сваля звезда,

искам да е като теб красива!

 

Но дали във звездната безбрежност

планета неизвестна ще да има,

изпълнена с любов и нежност,

като сърцето на моята любима!

 

Слънце ти си, а не комета,

в още неименувано съзвездие

и да съм твоята планета,

за мене е награда, не възмездие!

 

Сега при мене идваш във нощта,

усмихната и толкова щастлива,

стъпките ти не остават и следа,

сякаш тук дошла е самодива!

 

В нощта танцуваш сякаш еротично,

под звездите, на горската поляна,

за мечтите ми е толкова типично,

а любовта към теб е толкова голяма!

© Марин Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??