Apr 14, 2013, 12:33 PM

Неозаглавено чувство 

  Poetry » Love
745 0 0

През сърцето ми премина влак.

А то ухае ти на смях.

И сълзи.

И сълзи през смях.

Разни нотички и рими.

Кажи ми, прошепни.

Къде ли отлетя?

Искам да те виждам.

През деня.

И през нощта.

И след това дори.

Докосване и смях.

А после си далечен.

Блуждаещ поглед.

Неизречен.

Слънчев лъч през тишината.

Трапчинка.

Песен неизпята.

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??