Jan 30, 2008, 8:32 AM

Непогалени звезди 

  Poetry » Love
805 0 8

Желание във вените ми блика.

Очакване във въздуха тежи.

Не чуваш ли? – Пак с мисъл те повиках.

Защо се бавиш, пътя ли сгреши?

 

Какво да кажа още – да повярваш,

че тази нощ вълшебства ще роди?

 

Разсъмва се. Край мене хлад повява.

Бледнеят непогалени звезди.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??