Тук съм и не съм.
С някого говоря.
Без думи.
Ответът
усмихва света.
И ми е леко,
някак си ефирно.
Дали плувам?
Или пък летя?
Някъде съм.
И никъде не съм.
Все плувам и летя...
Забравих да вървя.
Meжду понятията
за дъно нис(з)ко
и небе лазурно
побира ли се святостта?
Самадхи
© Гюлсер Мазлум All rights reserved.