Jun 25, 2007, 7:36 PM

Непознат 

  Poetry
586 0 1
Не те познавам, ти си тих,
но за това е този стих,
искам всичко да те питам,
е поне ще се опитам.
Къде живееш, къде си роден?
Ходиш ли си вкъщи всеки ден?
Често ли плачеш, щом
сетиш се за своя дом
или хубаво е вече
от там да си далече?

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??