Mar 12, 2008, 6:34 AM

Непрогледни небеса... 

  Poetry » Phylosophy
537 0 1

Ти не помниш моето лице,

но още чуваш гласа ми.

Не виждаш душата ми,

не и в мен, скрих я

някъде отвъд дъха ми.

Не разпознаваш ли

неподвижния ми поглед,

това е целувката на лудостта.

Страхуваш ли се от смеха ми,

забрави ли как ми се присмя?

За теб нямам изражение,

втренчила се в непрогледни небеса.

Аз съм твоето забравено падение,

       "Нищо лично, Съвестта..."

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??