Jan 21, 2008, 11:17 PM

Несбъднати мечти 

  Poetry » Love
575 0 2

Сълза едничка се прокапа,

една, но тежка тя за мене,

по бузата се стече и бавно падна след това на пода.

Нямаше кой в шепи да събира несбъднатите ми мечти

и да иска живота ми да промени.

Плачех за това, не че съм сама, а плачех за това,

че не си във този миг до мен сега.

За да можеш да видиш не само

СЪЛЗИ в очите ми, а и голямата любов.

Но няма ти да видиш моето сърце и тъгата в моето лице,

тъга по мечти от море

и всичко разделено на две!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??