Sep 8, 2017, 10:01 PM

Нещо лично 

  Poetry » Love, Аcrostis
648 0 0

Не искам аз да те загубя.

Едничка си за моето сърце.

Щастливо грее и се усмихва.

От любовта която ти му подари.

Любовта.

Има ли нещо по-хубаво на света.

Чародейка е за много хора.

Носи щастие и красота.

От любовта не се умира.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??