Mar 26, 2023, 7:25 PM

Несподелена 

  Poetry » Love
254 0 0

Несподелена се оказа моята любов.
Несбъдната остана моята мечта.
Да те пегърна,да те целуна.
Да те обичам до болка, до полуда.
Със леден нож сърцето ми прониза.
И цялата надежда отлетя.
Опитах се, видя любима, а можех да ти подаря света!
Не пожела душата ми да видиш, сама желаеш да си ти.
А можеше да бъде диво,лудо.
Желаех да ти подаря звезди.

© Константин Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??