Jan 25, 2017, 1:48 PM

Несправедливост 

  Poetry » Love
284 0 5

Сън ли е или наяве,

но живея във затвор.

Сън е моята поява

в синия отвън простор.

 

Аз те исках на земята.

Вик бе моят мъжки стон.

Не ме радва необята,

щом те няма в моя трон.

 

Образа ти в стих описвах –

исках в него да си ти.

Името ти пък написвах

на светулка – да лети.

 

Виждам вече и го зная,

като мъж в живот-затвор:

сън за мене ще е Рая,

ти се радваш на простор...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??