Nov 30, 2019, 9:21 AM

Несравними 

  Poetry
224 1 0

на живо с човек 

съприкосновения

са несравними

 

с каквито и с него да

са изображения

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??