Jun 23, 2016, 1:22 PM

Несъвършена 

  Poetry » Phylosophy
262 1 1

Все търсиш болката, ми казват,
даже я обичаш...
Такава съм - несъвършена,
нелогична и двусмислена родена.

За този, който с мене страда,
просто е различно.
Светът за него съм - и тъжна, и нерада.
Непоправима. Цяла. И обична.


 

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??