Nov 3, 2007, 2:44 PM

Несъвършени 

  Poetry » Other
620 0 12

Звезден купол,

а под него,
от лунна светлина огрени,
пеперуди валс танцуват.
Крилцата им сребреят,
проблясват в тъмнината
и загасват
като мечти несъвършени,
но красиви...

Пърхащи сияят
и
изчезват...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??