3.11.2007 г., 14:44 ч.

Несъвършени 

  Поезия » Друга
613 0 12

Звезден купол,

а под него,
от лунна светлина огрени,
пеперуди валс танцуват.
Крилцата им сребреят,
проблясват в тъмнината
и загасват
като мечти несъвършени,
но красиви...

Пърхащи сияят
и
изчезват...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??