Feb 1, 2019, 11:41 AM

Неустоимо 

  Poetry
269 3 4

Докосвам те – ръцете ми са гладни

за разгорялата магия – страст.

Поемат ме стихиите грамадни –

обречен съм, изгубил всяка власт.

 

По кожата ти капчици избиват,

таи се зажаднял, греховен транс.

Умората обидена заспива

и прави път на неизпит романс.

 

Не казвай нищо, думите са грешка –

телата знаят кода наизуст.

Душите са във схватка свръхчовешка,

заточен е срамът на остров пуст!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??