Мълчание изплетено от Вик!
И Вик изпреден от Мълчание…
Игра на Мисъл и Любовен клик -
Изринато пристрастие…
Погинал Миг!
Безумие родено от
Причастие…
Погубен Стих!
Тъга обримчила Воала ми -
Тъкани нишки и Пелинови треви…
Безумие втъкано във Мълчание!
Пречистено съзнание
Мълчание съшито в Миг!
Любовен стих - изплетен Вик…
Недишащо Безвремие!
Целунат Властелин…
Монарх Живеещ в моето Дихание…
Едно Безвремие в отминал Миг…
Едно Страдание
Родено от Причастие…
Неутешимост!!!
Непостигнатост…
Ремикс…
Едно Безплътие…
Изгарящо Мълчание!
Залязващо Безвремие…
Погубен щрих…
Посърнал Миг!
Едно повтаряне на Неутешимост
и Безвремие…
Желание за Близост
И Вода ОМАЯНА СЪС СТИХ…
Магия плуваща и носеща Дихание -
Объркано Желание!
ЛЮБОВЕН КЛИК!
Тъга понесла Времето
Изпълнено с Мълчание…
МЪЛЧАНИЕ ИЗПЛЕТЕНО ОТ ВИК!!!
Една Неутешимост -
Говорещо Предание…
Сливащо се с думите ми на поет забравен
Потънал във Мълчание вече повече от век…
Един поет обречен на забвение
Държащ в ръцете си не Меч
А Лист и перодръжка
Пълна със съзнание -
Изпълнено желание…
Пречистено стенание…
Изгарящ Щрих…
Неписано предание -
Завличащо желание…
Думи лишени от забвение -
Божествен Лик…
Прозрение изчистено…
Родено в стих
( Думи стаени в крайчеца на устни…)
27.02.2010
Л-Е
© Л-Е All rights reserved.
Поздрав!